maandag 2 maart 2015

Maandag 2 maart 2015

Deze ochtend werd iedereen gewekt door luitenant Katrien en luitenant Jente. Na wat marcheren in de kamers was iedereen op tijd aanwezig voor een uitgebreid ontbijt. 
Na het ontbijt deelde kolonel Koen de kamerprijzen uit.
De kamerprijs voor de properste kamer gaat naar ...

Robbe W. - Robbe S. - Arnaud
En die voor de slordigste kamer gaat naar ...


Tinne - Tessa - Cindy
De 'konijnprijs' gaat naar ...

Lowie - Jarne
Zij lagen gisterenavond op het afgesproken uur in dromenland.

Om kwart voor 9 vertrokken we met de bus naar de skipiste. Sommigen moeten nog wat werken aan hun stiptheid want zij kwamen wat te laat aangelopen om toch nog de bus te halen.

Botten aan? Skilatten mee? 
In de voormiddag werden de groepen door onze skimonitoren keurig verdeeld. We zagen op de eerste skidag heel wat kinderen stunten ... Of was het stuntelen? 


's Middags aten de kinderen hun buikje rond met heel wat lekkers. Sommigen hadden wel wat moeite om veilig en met een vol bord aan hun tafel te geraken.

Na het middageten nog even genieten van de sneeuw in de bergen.


En wat met het weer?
Deze ochtend lichte sneeuwval aan het hotel. De hele dag heeft het ook in Klausberg erg veel gesneeuwd. Dit verse sneeuwtapijt zorgt ervoor dat de kinderen morgen weer een fantastische skidag zullen beleven. Helaas was dit weertje echt geen fotoweer en moesten de camera's droog blijven.

Na een eerste topdag reden we met de bus weer naar het hotel. Sommigen hadden nog energie voor een leuk busdansje, anderen niet ...


Wordt vervolgd ...